huis te koop oost vlaanderen

In samenwerking met de beste vastgoedkantoren wordt nauwlettend toegezien op het leveren van kwaliteit in het aanbod. Vast goed voor u.

Rustig Gelegen Gerestaureerde Charmewoning In Het Waasland Te Koop Volledig Aanbod Vastgoed Immo Dochy Waregem Kortrijk Achtertuinideeen Vastgoed Huizen
Rustig Gelegen Gerestaureerde Charmewoning In Het Waasland Te Koop Volledig Aanbod Vastgoed Immo Dochy Waregem Kortrijk Achtertuinideeen Vastgoed Huizen

Zaterdag 23 april van 9u tot 12u mits het maken van een afspraak via of Deze ruime open bebouwing situeert zich op een perceel van 8.

. Te koop prachtig gelegen hoeve met weide en uitzicht op de velden te baaigem gavereEerste bezoekdag zaterdag 2. 32900000 7 apr. Zoek je een huis appartement grond of garage te koop in de provincie Oost-Vlaanderen. Met een prachtig uitzicht dit huis Woning van 1500 m² met een perceel oppervlakte van 4895 m² heeft 10 kamers waarvan 6 slaapkamers en 1 badkamer.

Op het gelijkvloers omvat de woning een inkomhal twee voorplaatsen een ruime living met eetp. Je zoekt immo te koop of te huur in Brugge Assebroek Sint-Michiels Sint-Andries of omstreken. Huis appartement garage grond kantoren commercieel gebouw of industrie. ParkingGaragebox te koop in Eernegem.

Uw onafhankelijk makelaar in regio 9660 voor huizen te koop. Terug naar de lijst met resultaten. Sommigen dromen van een villa met een grote tuin terwijl voor anderen vooral een modern interieur belangrijk is. Niets is beter dan je eigen stekje dat je helemaal naar je eigen smaak kunt inrichten.

Neem dan zeker een kijkje op onze website. Deze goed onderhouden te renoveren woning beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 150m² en is gelegen op een oost georiënteerd perceel. 10 kamers 239 m². 4 950 000.

Het grootste aanbod voor een huis in Oost-Vlaanderen verkoop vind je op Immoweb. Huis te koop steenweg 34 9570 lierde zie immoweb. 9450 Denderhoutem Haaltert Provincie Oost-Vlaanderen. 499900 Huis te koop Marktweg 119 9500 Goeferdinge.

189000 Huis te koop Blektestraat 26 9308 Hofstade. 26 984 biens immobiliers à Oost-Vlaanderen à partir de 155 000. Huizen te koop in Oost-Vlaanderen 1485 resultaten. Het wensenlijstje ziet er voor iedereen anders uit.

8 advertenties van luxe huizen te-koop in Oost-Vlaanderen. Huis te koop in LievegemBewaar. Ontdek uw droomwoning bij Luxevastgoed. Bij elk huis vind je ook buurtinfo en de gemiddelde vastgoedprijzen in de regio.

3 dagen 3 slaapkamers 1 badkamer. Voor een bezoek of meer info bel 054693934. Huis te koop zonder makelaar. Goed onderhouden te renoveren woning op ongeveer 10 a.

Op de vastgoedwebsite luxevastgoedbe ontdekt u de mooiste residentiële eigendommen te koop en te huur in België. Het grootste aanbod voor een bungalow in Oost-Vlaanderen verkoop vind je op Immoweb. Montigny-le-Tilleul - à vendre charmante fermette en plein coeur du village composée dune pièce à vivre 24m2 une cuisine équipée 11m2 un salon. 1880 Kapelle-op-den-Bos Provincie Vlaams-Brabant.

5 dagen 3 slaapkamers 1 badkamer 250m 2. Bekijk hier ons aanbod van panden te koop in Oostkamp en ommestreken. Inloggen Registreren Huis zelf. Dit huis Woning is voorzien van een eetkamer een Aparte en ingericht keuken een zwembad 4 garages en 8 parkeerplaatsen.

In Denderhoutem bevindt zich deze te renoveren woning op een perceel van 9 a 98 ca. Huis te koop - Oost-Vlaanderen. Raadpleeg onze verkoopadvertenties van luxe huizen en villa in Oost-Vlaanderen. 3208897 Woning met 4 slaapkamers.

Bungalow te koop Oost-Vlaanderen Provincie. 3970 Leopoldsburg - Lidostraat 112. Meer dan 3667240482 euro aan exclusieve eigendommen. Ontdek op Zimmo het grootste aantal immo zoekertjes in België.

Bij LuxuryEstate vind je duizenden advertenties van de beste makelaars in Vlaams Gewest. ZAT 234 1STE BEZOEKDAG OP AFSPRAAK 0488858184 Prachtig gerenoveerde woning op 900m² met zonnige tuin terrassen en uitzicht op de velden. Villas en huizen te koop -Oost-vlaanderen. Huis 98 Huis 95 Villa 2 Bungalow 1 Appartement 67 Appartement 59 Gelijkvloers 5.

Huis Te koop Kapelle-op-den-Bos. 1000 resultaten Huis te koop Sint-Lievens-Houtem. Huis te koop Oost-Vlaanderen Provincie. Consultez les meilleures offres de colocation à Oost-Vlaanderen.

Brouwerijstraat 61 Lievegem ref. Deze te renoveren hoeve is gelegen op een perceel van 25a 70ca. Bent u op zoek naar een onroerend goed te koop in België. Huis kopen in Brakel begint op Makelaardesmetbe.

Koop een prestigieus huis villa met zwembad. Kijk je uit naar een huis te koop in BrakelOf je nu op zoek bent als Brakelenaar of een nieuweling bent uit één van de aanliggende gemeenten Everbeek Elst Michelbeke Zegelsem Parike Berendries Kapittel Kanakendries Haaiershoek Driestenbroek Den Hul Bosveld. Op Realo vind je 4142 panden te koop in Oost-Vlaanderen. Ontdek alle huizen te koop in provincie Oost-Vlaanderen op Zimmo.

Bekijk publicaties met fotos verkoopgeschiedenis en gebruik onze gedetailleerde filters om het perfecte pand te vinden. Koop of verkoop Online een goed op Biddit met het advies van uw notaris en in alle vertrouwen.

Pin Op Huizen
Pin Op Huizen
Pin Op Architectuur Woning
Pin Op Architectuur Woning
Pin Op Huizen
Pin Op Huizen
Uniek Gelegen Recent Gebouwd Landhuis Uiterst Rustig Landelijk Te Hertsberge Te Koop Volledig Aanbod Vastgoed Immo Dochy War Vastgoed Huizen Landhuis
Uniek Gelegen Recent Gebouwd Landhuis Uiterst Rustig Landelijk Te Hertsberge Te Koop Volledig Aanbod Vastgoed Immo Dochy War Vastgoed Huizen Landhuis
Pin Op Design Style Belgian Esque
Pin Op Design Style Belgian Esque
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama

Comments